knop bellen knop email

knop bellenknop whatsappknop emailknop route

Digitale media

Onderstaand overzicht is een verzameling van digitale media die we maken voor onze klanten.
Andere tastbare eindproducten van onze ontwerpen zijn drukwerk en printopdrachten.

Casy Fashion website

De website van Casy Fashion is ontworpen in het verlengde van de al bestaande huisstijl van de winkel. De website wordt beheert met een CMS-systeem. Er wordt op de site gebruik gemaakt van een module die de nieuwste collecties toont. Voor het beheren van de collecties is het alleen maar nodig om foto's van de collectie in een specifieke map te stoppen en dan staan deze direct online. Verder heeft de website een nieuwsbrief module met daarbij een op maat gemaakte nieuwsbrief layout. Op deze manier worden de klanten op de hoogte gehouden van alle acties. Voor deze nieuwsbrief kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via de website.

www.casyfashion.nl

Commerciële Club Ooststellingwerf website

Voor de Commerciële Club Ooststellingwerf hebben wij een nieuwe website ontworpen. Op de website is voor de algemene bezoekers zichtbaar waar CCO zich zoal mee bezighoudt. De leden van de club kunnen via de website inloggen en zo naar een afgeschermd gedeelte van de website gaan. Hier is onderandere informatie te vinden over de verschillende leden en evenementen die op het programa staan. De leden hebben de mogelijkheid om zelf hun profielpagina aan te passen met gegevens, foto's en logo's.

De leden worden via een digitale nieuwsbrief op de hoogte gebracht van nieuws en de aankondiging van bijeenkomsten. Via de nieuwsbrieven kunnen de leden zich voor een bijeenkomst aanmelden.

www.ccooststellingwerf.nl

Spa Import website

Voor Spa Import hebben wij een website gebouwd met hieraan een CMS-systeem gekoppeld. De website maakt gebruik van een portal welke u overzichtelijk doorstuurt naar het gewenste deel van de website.

www.spaimport.nl