knop bellen knop email

knop bellenknop whatsappknop emailknop route

Wie zijn wij

Scheffer Media is oorspronkelijk opgericht als drukkerij voor handels- & reclamedrukwerk onder de naam Druk Fast.

Door een steeds verdere verschuiving van onze dienstverlening zijn naast drukwerk ook diensten als vormgeving en media-advies toegevoegd. Een team professionals met aantoonbare ervaring in de media branche werkt dagelijks aan opdrachten voor online en offline communicatie.

Ons bedrijf is gevestigd in Oosterwolde en heeft een grote verbondenheid met bedrijven, instellingen en organisaties in Ooststellingwerf. Zowel zakelijk als maatschappelijk is Scheffer Media zeer betrokken bij de samenleving.

Wij zijn een platte en laagdrempelige organisatie met individuele verantwoordelijkheid, waardoor we snel opdrachten kunnen uitvoeren.

Sinds 1 januari 2015 is Drukkerij Ponne in Wolvega onderdeel van onze organisatie. Een bedrijf met meer dan 110 jaar historie in Wolvega, dat net als Scheffer Media haar oorsprong heeft als drukkerij voor handels- & reclamedrukwerk. De naam van Drukkerij Ponne is gewijzigd in Ponne Media. Meer informatie over Ponne Media vind u op de website www.ponne.nl

Patrick Scheffer

Patrick, gedreven en soms te druk (lees: enthousiast), is als kleine jongen opgegroeid in het grafisch bedrijf van zijn ouders en beleeft de geur van drukinkt als een echte emotie. Voelen aan alles van papier is een (lichte) "afwijking". Ondanks de oorsprong in het traditionele grafimediabedrijf gek op gadgets en digitale ontwikkelingen. Deze interesse komt goed van pas bij onze online media diensten.

Christie Scheffer

Christie blijft (in tegenstelling tot Patrick) altijd rustig, waarschijnlijk door haar oorspronkelijke werk in de gehandicaptenzorg. Intussen werkt ze al weer 20 jaar bij Scheffer Media en is ze helemaal thuis in de (grafi)mediawereld. Met haar opgedane kennis zorgt ze voor een groot deel van de offertes, orderbegeleiding en facturatie.

Onze online verkoper

Als modern mediabedrijf zijn wij natuurlijk 24/7 geopend voor het uitzoeken en bestellen van geboorte- en trouwkaarten. Onze online shop met geboorte- en trouwkaarten kent een van de ruimste assortimenten in Nederland.
In de overzichtelijke shop voeren wij de merken van alle bekende kaartuitgevers in Nederland, België en Frankrijk.

Wilt u trouw- of geboortekaarten bestellen? Kijk dan zeker op shop.scheffermedia.nl. En heeft u een mooie kaart gevonden, maar wilt u zeker weten of het dè kaart is die u zoekt, tot 3 verschillende kaarten sturen wij u deze gewoon gratis toe.