Digital media met "ouderwetse" media kennis

Als traditionele (ouderwetse) media leverancier adviseren we intussen al twee decennia op het gebied van digitale media. Net als veel van onze collega's begonnen met het maken van websites en daarna de hosting van deze websites.

Tegenwoordig leveren we zelf te onderhouden websites (zelfs jij kunt het 😜), met de Yootheme Pro Builder in zowel Joomla als Wordpress. Websites die met oppakken en slepen een totaal ander uiterlijk kunnen krijgen in slechts seconden.

En omdat we dat zo makkelijk vinden en onszelf ook een mailingspecialist vinden vinden we eigenlijk dat we onze klanten niet meer kunnen opzadelen met Mailchimp. Wij zijn partner van La Posta, 100% Nederlands en dat werkt wel zo makkelijk. Nieuwsbrieven maak je tegenwoordig gewoon met oppakken en slepen. Binnen 10 minuten knal je er een toffe nieuwsbrief uit.

Websites

Websites maken we in de Open Source systemen Joomla en Wordpress. Wel voegen we een uitbreiding toe met Yootheme Pro Builder, handige software om de site te beheren.

Omdat het onderhouden van de website voor de meeste gebruikers geen dagelijkse bezigheid is vinden we dat het zo makkelijk mogelijk moet kunnen. Technische kennis moet niet noodzakelijk zijn.

Wij maken het ontwerp, zetten deze om in een template en we maken voorbeeldpagina's. Op basis hiervan kun je snel elementen toevoegen aan je pagina of een bestaande pagina opnieuw indelen.

Website Auto Kort Oosterwolde
  • Onze websites zijn:

  • perfect werkend op alle apparaten

  • volgens cookie, privacy en GDPR/AVG richtlijnen

  • voorzien van SSL veiligheidscertificaten

  • gehost op betrouwbare eigen servers in Nederlandse datacentra

Websites zijn het visitekaartje van een organisatie. Wil je ook weer met plezier en enthousiasme je website onderhouden? En wil je zien hoe makkelijk het werkt? Vraag gerust een demonstratie.

Nieuwsbrieven

E-mailnieuwsbrieven zijn een populair communicatiemiddel. Je kunt op een professionele manier communiceren met klanten, relaties, medewerkers en (verenigings)leden.

Wij zijn fan en partner van La Posta. Namens diverse organisaties maken we templates voor nieuwsbrieven of verzorgen we het gehele traject van ontwerp tot verzenden.

Nadat we een template hebben gemaakt kun je zelf ook in slechts een paar minuten een nieuwsbrief opzetten die in de (huis)stijl van je organisatie is opgebouwd.

Het voordeel van nieuwsbrieven versturen via een speciaal platform is dat de aflevergarantie groter is dan versturen via je eigen e-mailprogramma. Je mailserver komt bij het versturen aan veel mailadressen niet op een zwarte lijst (blacklist), omdat het als spam wordt gezien. En je hebt inzicht in wie de e-mail heeft gelezen en of er op links is geklikt, hoe vaak en door wie.

  • La Posta nieuwsbrieven zijn:

  • super snel op te zetten en aan te passen

  • 100% Nederlands en AVG proof

  • hét alternatief voor Mailchimp

Nieuwsbrieven zijn vaak voor intern gebruik. Voorbeelden kunnen we niet openbaar laten zien.
Wil je toch een indruk dan kun je enkele van onze eigen nieuwsbrieven gerust bekijken. En wil je zien hoe makkelijk het werkt? Vraag gerust een demonstratie.

© Copyright - Scheffer Media. Alle rechten voorbehouden.