• Mailingdoosje digitaal gedrukt. In kleine oplages mogelijk.

Mailingen: meer dan alleen enveloppen versturen

Het versturen van een mailing aan relaties vereist aandacht om zo goed mogelijk op te vallen bij de ontvanger. Scheffer Media heeft tientallen jaren ervaring in het bedenken, maken en versturen van mailingen.

Promotionele akties, attentvolle doosjes, belangrijke brieven of informatieve magazines, we versturen ze allemaal met regelmaat. Dit doen we voor gemeenten, lokale banken, bedrijven, huisartspraktijken en verenigingen. Allemaal met hun eigen wensen en specifieke eisen.

Dus voor een opvallende mailing vraag ons gerust en wil je "alleen maar" een brief versturen, we draaien onze hand er niet voor om.

Digitaal drukken en digitaal stansen van een mailingdoos

In onderstaande film tonen we kort dat een mailingdoos uit onze digitale pers komt en daarna digitaal wordt gestanst. Het resultaat is een vouwdoosje, waarin een leuke mailingkaart en enkele attenties zitten die medewerkers per post thuis ontvangen.

Het voordeel van digitaal drukken is dat de doosjes direct worden voorzien van adresgegevens.

Mailingdoosje met adressering

Mailing doos personeel waardering zomervakantie
 • tientalen jaren ervaring

 • eigen productie
  - digitale persen
  - snelle printers
  - enveloppen vulmachines

 • enveloppen, mailingkaarten, magazines en doosjes

 • bedenken & ontwerpen

 • ervaring met veilig ontvangen, beheren en verwerken van vertrouwelijke documenten en bestanden, onder andere voor (huis)artsen, (lokale) overheden en banken

© Copyright - Scheffer Media. Alle rechten voorbehouden.