Digitale nieuwsbrieven versturen

E-mailnieuwsbrieven; ze zijn niet meer weg te denken in de dagelijkse communicatie. Stuur je nog nieuwsbrieven via Outlook? 😕 FOUT! Direct stoppen! Buiten dat de mailserver hiermee onnodig belast wordt is het ook slecht voor de betrouwbaarheid van de domeinnaam en het IP-adres van de mailserver. Als er veel e-mail tegelijk wordt gestuurd bestaat de kans dat de domeinnaam en/of het IP-adres op een blacklist worden geplaatst. En dan kan ook geen dagelijkse e-mail meer worden verstuurd. Daarna zal veel moeite gedaan moeten worden om dit te herstellen.

Nieuwsbrieven verstuur je via een speciaal mailingplatform, die zijn daar voor gemaakt. De IP-adressen zijn vertrouwd en het wordt gewoon gekoppeld aan de domeinnaam.

Wij zijn fan en partner van La Posta. Namens diverse organisaties maken we templates voor nieuwsbrieven of verzorgen we het gehele traject van ontwerp tot verzenden.

Nadat we een template hebben gemaakt kun je zelf ook in slechts een paar minuten een nieuwsbrief opzetten die in de (huis)stijl van je organisatie is opgebouwd. En je hebt inzicht in wie de e-mail heeft gelezen en of er op links is geklikt, hoe vaak en door wie.

Ook wordt via La Posta voldaan aan de AVG, mede doordat het een Nederlands platform is dat onder de Europese wetgeving valt.

  • La Posta nieuwsbrieven zijn:

  • super snel op te zetten en aan te passen

  • 100% Nederlands en AVG proof

  • hét alternatief voor Mailchimp

Nieuwsbrieven zijn vaak voor intern gebruik. Voorbeelden kunnen we niet openbaar laten zien.
Wil je toch een indruk dan kun je enkele van onze eigen nieuwsbrieven gerust bekijken. En wil je zien hoe makkelijk het werkt? Vraag gerust een demonstratie.

© Copyright - Scheffer Media. Alle rechten voorbehouden.