Snel en simpel websitepagina's opzetten met de Yootheme Pro Builder

Tegenwoordig leveren we zelf te onderhouden websites (zelfs jij kunt het 😜), met de Yootheme Pro Builder in zowel Joomla als Wordpress. Websites die met oppakken en slepen een totaal ander uiterlijk kunnen krijgen in slechts seconden.

Pagina's zijn heel makkelijk in te delen in meerdere kolommen en per apparaat in te stellen. 1 kolom op de smartphone, 2 kolommen op een tablet en 3 (of veel meer) kolommen op grotere schermen. Je geeft "gewoon" aan wat je wilt en het is geprogrammeerd, zonder verdere technische kennis.

Ook binnen dezelfde pagina kunnen meerdere kolomindelingen toegepast worden die tevens zijn in te delen in verschillende verhoudingen, smalle en brede kolommen naast elkaar en door elkaar.

In onderstaande filmpje zie je hoe via de builder pagina's snel opgezet kunnen worden door de gewenste elementen in de pagina te slepen of te verplaatsen

En als je een gave pagina hebt gemaakt of als je een deel van een pagina vaker wilt gebruiken in andere pagina's dan kun je dit opslaan in de bibliotheek. Via de bibliotheek laad je dit dan weer in een andere pagina. Super handig!

Wil je een live demo? Bel of mail met ons en we laten vol enthousiasme zien hoe makkelijk het is.

Website voorbeelden

autokort.nl

Website Auto Kort Oosterwolde

Voor Auto Kort hebben we een website opgeleverd die is opgedeeld in meerdere bedrijfsonderdelen.
Allemaal met hun eigen uitstraling, logo, menu en contactgegevens.

kranendonkvgo.nl

Website Kranendonk Vastgoedonderhoud Noordwolde

Voor Kranendonk Vastgoedonderhoud hebben we samen met ons zusterbedrijf Ponne Media een website gemaakt waarin de bezoeker op één pagina de meeste informatie van het bedrijf vindt.

fysiotherapie-oosterwolde.nl

Website Fysiotherapie Oosterwolde

Voor Fysiotherapie Oosterwolde hebben we een informatieve praktijk website gemaakt.

Naast de algemene praktijkinformatie is veel informatie te vinden over oefeningen die de patiënten thuis kunnen doen. In korte filmpjes wordt voorgedaan hoe de oefening moet worden uitgevoerd.

oosterwolde.nl

Website Winkelhart Oosterwolde

Winkelhart Oosterwolde is de samenwerking tussen de winkeliersvereniging Oosterwolde, de vereniging van vastgoedeigenaren en de gemeente Ooststellingwerf. Samen promoten ze Oosterwolde als winkelhart van Ooststellingwerf.

Op de website zijn, naast algemene informatie, een agenda te vinden en een overzichtelijke weergave van de winkels die per segment ingedeeld en te filteren zijn.

casyfashion.nl

Website Casy Fashion damesmode Oosterwolde

Een website van één pagina, alle informatie er op met leuke sfeerbeelden van de gezellige winkel. De dames van Casy Fashion zijn veel bezig met social media en promoten hun mode daar met foto's en filmpjes. Natuurlijk worden de laatste social media posts ook automatisch getoond op de websites.

kalftrailers.nl

Website Kalf boottrailers Lelystad

Een website met het trailerassortiment van de Nederlandse boottrailerfabrikant Kalf uit Lelystad.

Een informatieve site met technische informatie over de producten en een overzichtelijke weergave van dealers per provincie en land.

raethuysadvocaten.nl

Website Raethuys fiscale advocatuur Roden

De website van Raethuys (fiscale)advocatuur in Roden is opgebouwd als één-pagina-website met de noodzakelijke informatieve gegevens van het bedrijf.

opcedo.nl

Website opleidingscentrum Opcedo Donkerbroek

De website van (veiligheid) opleidingscentrum Opcedo Donkerbroek is opgedeeld in diverse (beroeps)opleidingen. Per doelgroep worden de opleidingen aangeboden met uitgebreide informatie.

pieterstuivesantkuiertocht.nl

Website Pieter Stuyvesant Kuiertocht Wolvega

Voor de stichting Pieter Stuyvesant Kuiertocht in Wolvega hebben we samen met ons zusterbedrijf Ponne Media een nieuwe website gemaakt die in de frisse kleuren van de organisatie is opgebouwd. De tocht wordt om de twee jaar georganiseerd en kan dan rekenen op duizenden deelnemers. Op het moment dat de inschrijvingen via de site weer gedaan kunnen worden neemt het bezoek direct toe met enkele duizenden bezoekers per uur. Goede en betrouwbare hosting is dan ook een eis die de organisatie heeft neergelegd. Dit waarborgen we met direct schaalbare hosting, waarbij het bezoekverkeer gereguleerd kan worden.

Yootheme Pro Builder demo

© Copyright - Scheffer Media. Alle rechten voorbehouden.