Ontwerpers met praktische benadering

Met tientallen jaren ontwerpervaring in de (grafi)mediabranche hebben we intussen vele logo's, huisstijlen, infographics, folders, brochures, websites en vele andere uittingen gemaakt voor onze klanten.

Juist door onze oorsprong uit de traditionele drukkerij zijn we goed op de hoogte van de mogelijkheden en nog belangrijker de onmogelijkheden om de vormgeving te laten slagen.

Onze logo en huisstijlontwerpen worden na een intern ontwerpproces gepresenteerd aan de opdrachtgever op diverse toepassingen, zoals drukwerk, vlaggen, signing van auto's en gebouwen & online uitstraling. Hierdoor gaat het ontwerp direct "leven" en ontstaat er een perfect sparringsmoment om tot de uiteindelijke uitvoering te komen.

Is jouw organisatie ook toe aan een nieuw logo of begin je een nieuw bedrijf en wil je direct goed voor de dag komen? Neem dan contact op met Christie of Patrick. We gaan dit logo met je ontwikkelen!

Logo's

Een logo is het meest herkenbaar van een bedrijf. Dit verander je niet vaak, maar een subtiele re-style is soms al genoeg.

Huisstijlen

De huisstijl van een bedrijf wordt vaker aangepast dan het logo. Meestal slechts subtiele wijzigingen, soms iets rigoreuzer. Het is de kunst om de identiteit te laten bestaan en toch de huisstijl weer in de tegenwoordige tijd te brengen.

Infographics

Bij infographics gaat het om het overbrengen en verduidelijken van informatie waarbij tekst ondergeschikt is. Zoveel mogelijk wordt uitgelegd met beeld en dat is soms best lastig. Een heel verhaal uitleggen in een paar plaatje om de communicatie te vereenvoudigen.

Folders & brochures

Folders & brochures zijn onmisbaar om je organisatie, evenement of product te promoten. De kunst is om weg te laten wat niet interessant is en de boodschap in een keer duidelijk te maken. Onze praktische ontwerpers maken heldere ontwerpen die niet afleiden van het doel.

Opvallende mailingen

We hebben veel ervaring met het opzetten van mailingen. Van "simpele" doeltreffende brieven, tot leuke verrassingen voor de ontvanger.
Bij onze ontwerpen houden we direct rekening met het verhouding van de kosten tot het doel van de mailing. Ook simpele goedkopere mailingen kunnen zéér doeltreffend zijn.

Verpakkingen

Onze ontwerpers hebben intern de beschikking over digitale (druk)technieken en daarmee de mogelijkheid onze klanten verpakkingen te presenteren die direct gebruiksklaar zijn. Onze klanten krijgen dus een echte proef, waarbij de praktische toepassing heel goed te beoordelen is. Ook hebben we daardoor de mogelijkheid om direct meerdere uitvoeringen te testen.

Social media

Social media is niet meer weg te denken in promotie en communicaties. We maken dan ook geregeld ontwerpen voor social media posts. Deze zetten we dan natuurlijk op in de huisstijl.

Digitale nieuwsbrieven

Snel een e-mailnieuwsbiref versturen, vanuit Outlook.😢 FOUT!
Zorg voor een herkenbaar ontwerp dat direct herkenning oproept. Met een duidelijke indeling en goede call-to-action elementen. Onze ontwerpers zetten in het Laposta mailingplatform razendsnel een goede nieuwsbrief template op.

Websites

Websites zijn een belangrijk onderdeel van de huisstijl en identiteit. Onze ontwerpers zijn echte huisstijl specialisten, waardoor we websites onderdeel maken van een totale identiteit.

© Copyright - Scheffer Media. Alle rechten voorbehouden.