Ricoh Pro C7500 digitale vijfkleuren pers

Metallic zilver en metallic goud digitaal gedrukt

Onze digitale pers drukt met extra kleuren waardoor we meer uitstraling en waarde kunnen toevoegen aan het drukwerk.

Metallic zilver en metallic goud kunnen als extra kleur worden toegevoerd voor zilver- en goudeffect, maar het is ook mogelijk om deze metallic inkten te mengen met full color bedrukking waardoor metallic kleuren uit de Pantone kleurwaaier digitaal gedrukt kunnen worden. Pantone 877 & Pantone 871 zijn dus ook digitaal te drukken, maar ook mengkleuren met een metaalgloed zoals Pantone 8100, 8201.

Metallic inkt kan op iedere papiersoort worden gedrukt. De mooiste glans krijg je op silk en gloss mc of gestreken sulfaatkarton.

  • eigen productie

  • snelle levering

  • metallic inkt voegt waarde toe aan drukwerk

  • behalve metallic inkt ook neon kleuren, wit, transparant en onzichtbare beveiligings inkt

Behalve metallic inkt ook neon geel & neon roze, wit, transparant en Invisible Red als extra kleur digitaal gedrukt

Onze digitale pers drukt met extra kleuren waardoor we extra uitstraling en waarde kunnen toevoegen aan het drukwerk.

Neon geel en neon roze geven full color drukwerk een extra opvallend accent door de krachtige weergave die deze kleuren hebben. Behalve als extra accentkleur kunnen deze kleuren ook gemengd worden met de full color kleuren, waardoor het kleurbereik toeneemt en ook kleuren als Pantone 032, Pantone 021 of Pantone 375 beter te drukken zijn dan in alleen full color. De speciale fluor kleuren in de Pantone waaier, zoals Pantone 803, 804, 805, 806, 807, 812 & 813, etc. kunnen door de toevoeging van de extra neon kleuren ook mooier gedrukt worden dan in alleen full color drukwerk.

Wit drukken op onze digitale pers geeft extra mogelijkheden om ook full color te drukken op donkere papiersoorten. Door eerst een witte onderlaag te drukken wordt zelfs een mooie kleuren foto op donker papier goed afgedrukt. Maar ook bedrukkingen met alleen witte inkt op bijvoorbeeld kraftpapier geven het drukwerk een bijzondere uitstraling.

Transparante inkt (gedeeltelijk) drukken over de andere bedrukking geeft mooie effecten van glansvernis. Door delen van de bedrukking te voorzien van transparante inkt kan dit onderdeel extra onder de aandacht worden gebracht of een meer glanzende uitstraling krijgen dan de rest van het drukwerk.

Invisible Red kan als onzichtbare inkt meegedrukt worden voor een echtheidskenmerk of als beveiligingsinkt. Onzichtbare inkt kan ook een leuke toevoeging hebben voor een verborgen boodschap of effect in een afbeelding. Deze inkt is ideaal om toe te passen op toegangskaarten, polsbandjes, loten, diploma's en echtheidscertificaten.

© Copyright - Scheffer Media. Alle rechten voorbehouden.