Drukwerk digitaal gedrukt

Ons drukwerk wordt steeds vaker digitaal gedrukt. Bij kleinere oplages en snellere levertijden is dit de ideale manier van drukken. En de kwaliteit is tegenwoordig net zo goed als traditioneel offset drukwerk.

Daarnaast heeft digitaal drukken extra mogelijkheden, zoals gepersonaliseerd drukken. Iedere afdruk uniek met wisselende teksten en/of afbeeldingen. Hierin is niet de techniek de beperkende factor, maar hoe goed bestanden kunnen worden aangeleverd. Onder andere mailing kunnen hierdoor nog persoonlijker worden gemaakt.

Maar ook kleine oplages event drukwerk zijn ideaal digitaal te drukken. Hoe gaaf is het als aan het einde van de dag de deelnemer een gepersonaliseerde doos krijgt met een goede fles wijn of een ander leuk cadeau. Of dat al de volgende ochtend na een geweldig leuke dag er een herinnering of bedankje per post wordt bezorgt. Het liefst natuurlijk met sfeer(foto's) van die leuke dag.

  • eigen productie

  • snelle levering

  • variabel drukken voegt waarde toe aan drukwerk

Onze digitale drukpersen zijn voorzien van realtime kwaliteits controle

Onze digitale drukpersen zijn uitgerust met speciale apparatuur die de kwaliteit van het drukwerk controleren. Door middel van inline fotospectraal meting wordt ieder drukvel gecontroleerd op kleur, beeldafwijking en afdrukstand. Hierdoor zijn alle drukvellen van begin tot einde in de oplage gelijk en passen voor en achterzijde van het drukwerk perfect op elkaar. Vooral bij brochures met overlopende pagina's is deze techniek een grote meerwaarde.

Dikke papiersoorten en grote formaten drukken we ook digitaal

Ook dikke papiersoorten, zoals karton voor verpakkingen, en grote formaten drukken we tegenwoordig moeiteloos digitaal. Zelfs drie- en vierluik A4 brochures zijn hierdoor al in kleine oplages te drukken en snel klaar. Waar nodig drukken en leveren we dezelfde dag nog.

Voorbeelden digitaal gedrukte relatiegeschenken

Wijndoos
Bon bon doosje
Digitaal foliedruk verpakking 3D lak
Ladies Circle doosje sparkle

© Copyright - Scheffer Media. Alle rechten voorbehouden.