Ricoh Pro C7500 digitale vijfkleuren pers

Drukwerk digitaal gedrukt

Ons drukwerk wordt steeds vaker digitaal gedrukt. Bij kleinere oplages en snellere levertijden is dit de ideale manier van drukken. En de kwaliteit is tegenwoordig vergelijkbaar met traditioneel offset drukwerk.

Daarnaast heeft digitaal drukken extra mogelijkheden, zoals gepersonaliseerd drukken. Iedere afdruk uniek met wisselende teksten en/of afbeeldingen. Hierin is niet de techniek de beperkende factor, maar hoe goed bestanden kunnen worden aangeleverd. Onder andere mailingen kunnen hierdoor nog persoonlijker worden gemaakt.

Maar ook kleine oplages event drukwerk zijn ideaal digitaal te drukken. Hoe gaaf is het als aan het einde van de dag de deelnemer een gepersonaliseerde doos krijgt met een goede fles wijn of een ander leuk cadeau. Of dat al de volgende ochtend na een geweldig leuke dag er een herinnering of bedankje per post wordt bezorgt. Het liefst natuurlijk met sfeer(foto's) van die leuke dag.

  • eigen productie

  • snelle levering

  • behalve full color ook metallic goud & zilver, neon kleuren, wit, transparant en onzichtbare beveiligings inkt

  • variabel drukken voegt waarde toe aan drukwerk

Metallic goud & zilver, neon geel & roze, wit, transparant en Invisible Red als extra kleur digitaal gedrukt

Onze digitale pers drukt met extra kleuren waardoor we extra uitstraling en waarde kunnen toevoegen aan het drukwerk.

Metallic zilver en metallic goud kunnen als extra kleur worden toegevoerd voor zilver- en goudeffect, maar het is ook mogelijk om deze metallic inkten te mengen met full color bedrukking waardoor metallic kleuren uit de Pantone kleurwaaier digitaal gedrukt kunnen worden. Pantone 877 & 871 zijn dus ook digitaal te drukken, maar ook mengkleuren met een metaalgloed zoals Pantone 8100, 8201.

Neon geel en neon roze geven full color drukwerk een extra opvallend accent door de krachtige weergave die deze kleuren hebben. Behalve als extra accentkleur kunnen deze kleuren ook gemengd worden met de full color kleuren, waardoor het kleurbereik toeneemt en ook kleuren als Pantone 032, Pantone 021 of Pantone 375 beter te drukken zijn dan in alleen full color. De speciale fluor kleuren in de Pantone waaier, zoals Pantone 803, 804, 805, 806, 807, 812 & 813, etc. kunnen door de toevoeging van de extra neon kleuren ook mooier gedrukt worden dan in alleen full color drukwerk.

Wit drukken op onze digitale pers geeft extra mogelijkheden om ook full color te drukken op donkere papiersoorten. Door eerst een witte onderlaag te drukken wordt zelfs een mooie kleuren foto op donker papier goed afgedrukt. Maar ook bedrukkingen met alleen witte inkt op bijvoorbeeld kraftpapier geven het drukwerk een bijzondere uitstraling.

Transparante inkt (gedeeltelijk) drukken over de andere bedrukking geeft mooie effecten van glansvernis. Door delen van de bedrukking te voorzien van transparante inkt kan dit onderdeel extra onder de aandacht worden gebracht of een meer glanzende uitstraling krijgen dan de rest van het drukwerk.

Invisible Red kan als onzichtbare inkt meegedrukt worden voor een echtheidskenmerk of als beveiligingsinkt. Onzichtbare inkt kan ook een leuke toevoeging hebben voor een verborgen boodschap of effect in een afbeelding. Deze inkt is ideaal om toe te passen op toegangskaarten, polsbandjes, loten, diploma's en echtheidscertificaten.

Dikke papiersoorten en grote formaten drukken we ook digitaal

Ook dikke papiersoorten, zoals karton voor verpakkingen, en grote formaten drukken we tegenwoordig moeiteloos digitaal. Onze digitale pers drukt tot 470 grs. karton tweezijdig in één drukgang. Dat is papier van 0,6 mm. dik!

Met het digitaal drukken van deze dikke kartonsoorten kunnen we in kleine oplages verpakkingen drukken. En gecombineerd met gepersonaliseerd drukken en de mogelijkheid van metalic, neon en witte inkt is het ook de ideale pers voor bijzondere mailingdoosjes.

Ons drukformaat gaat tot 96 cm. bij een tweezijdige bedrukking waardoor drie- en vierluik A4 brochures al in kleine oplages te drukken zijn. En zelfs liggend A3 formaat brochures kunnen we drukken. Waar nodig drukken en leveren we dezelfde dag nog.

Voorbeelden van digitaal drukwerk

Menukaart digitaal gedrukt met mat laminaat
Bouwgroep DE Jong verpakking relatiegeschenk
Ter Schuur Techniek memoryspel relatiegeschenk
Tony Chocolonely mailingdoosje gepersonaliseerd digitaal gedrukt en digitaal gestanst
3D pop-up mailing huisje Tekenplein Leeuwarden
Doosjes digitaal gedrukt en digitaal gestanst
Wijndoos
Paasmailing met pop-up vogelhuisje gepersonaliseerd
Bon bon doosje
Ladies Circle doosje sparkle

© Copyright - Scheffer Media. Alle rechten voorbehouden.