• Z-Card Buitensport Walhalla Appelscha

  Z-card creditcard plattegronden voor toerisme en recreatie

 • Gemeente Ooststellingwerf boek durven

  Boeken ontwerpen en produceren

 • Voor dag en Dou giftbox

  Giftbox om personeel of relaties mee te verrassen

 • Via Socium private label verpakking Hopla

  Private label verpakkingen ook in kleine oplages.

Ervaren drukwerkpartner

Met tientallen jaren ervaring als drukker van briefpapier, enveloppen, folders, brochures en magazines is onze kennis op dit gebied dik in orde.

Tegenwoordig wordt het drukwerk zowel in offset als digitaal gedrukt. De wijze van produceren bepalen we veelal op basis van levertijd en oplage. Zelfs in grotere oplages en drukformaten kan tegenwoordig al digitaal gedrukt worden. Ook A2, A1 en zelfs groter is tegenwoordig digitaal te drukken of hele dikke kartonsoorten voor verpakkingen.

Onze speciale digitale vijfkleurenpers drukt naast full color ook metallic kleuren met goud en zilver, neon geel en neon roze voor felle kleuren die in full color niet te drukken zijn of witte inkt voor bedrukking van donkere papiersoorten of een extra effect. Speciaal voor drukwerk met een echtheidskenmerk kunnen we Invisibble Red drukken, een speciale nagenoeg onzichtbare inkt die met een uv-lamp zichtbaar wordt. Invisible Red inkt is ook uitermate geschikt voor het drukken van toegangskaarten, certificaten & diploma's of echtheidscertificaten.

De extra kleuren die we met deze machine kunnen drukken geven extra kleur en effect mogelijkheden aan direct mail en verpakkingen. Door de combinatie met digitaal stansen kunnen we snel en flexibel mailingen, verpakkingen en folders met mooie vormen maken, zonder hoge vaste startkosten. 

Digitaal drukken passen we veel toe bij mailingen, waarbij gepersonaliseerde (unieke) informatie in zowel tekst als afbeeldingen gedrukt kan worden.

En omdat we naast de drukwerk productie ook de gehele vormgeving van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, magazines of verpakkingen in eigen huis doen hebben onze klanten slechts één aanspreekpunt voor hun drukwerk. Dit komt de doorlooptijd en kwaliteit zeker ten goede.

Presentatiemappen & ringmappen

presentatiemap en ringmap

Goed voor de dag komen bij (potentiële) klanten met een presentatiemap in de huisstijl van de organisatie. Het wekt vertrouwen als toegestuurde informatie in een mooie map zit. En eerlijk gezegd geeft het ook een goed gevoel van eigenwaarde om de organisatie zo te presenteren.

En ook productinformatie ziet er een stuk beter uit als het in een mooie ringmap wordt aangeboden, hiermee wordt het een naslagwerk wat bewaard en gebruikt gaat worden.

Presentatiemappen en ringmappen zijn ook digitaal te drukken en al in kleine oplagen te leveren. Ook 10 of 25 ringmappen kunnen gemaakt worden, net zo snel en mooi als duizend(en).

Mailing specialist

mailing directmail

We zijn gek op het bedenken, maken en versturen van mailingen. Door onze jarenlange ervaring adviseren we wat wel en ook wat niet kan.

Door ontwerp en productie in eigen huis kunnen wij snel mailingen verzorgen. Onze mogelijkheden van digitaal drukken en digitaal stansen geven de mogelijkheid om ook mailingen met "aparte" vormen snel en flexibel te versturen. Juist deze combinatie zorgt er voor dat uw mailing opvalt en gewaardeerd wordt en in korte tijd te realiseren is.

Z-cards plattegronden

Z-card plattegrond

Moderne stad- en regiopromotie met handige Z-cards. Slimme zig-zag opvouwbare plattegronden met tweezijdige ruimte voor informatie, advertenties en plattegronden en/of routekaarten. Ideaal voor recreatiegebieden, citymarketing en toeristische attracties.

Leverbaar in speciale uitvoeringen en kleinere oplages digitaal gedrukt of in grote oplages om goed uit te pakken. Z-cards worden door toeristen erg gewaardeerd en hebben een grote attentiewaarde. Het ideale promotiemiddel! 

(Private label) doosjes

private label doosjes

Relaties of medewerkers verrassen met een leuk product? Het is helemaal af als er een leuke eigen verpakking omheen zit. Door digitaal drukken en stansen leveren we snel en al in kleine oplage allerlei soorten verpakkingen waarmee je geweldig voor de dag komt.

Heb je een leuk idee en wil je het helemaal af maken? Vraag eens naar de mogelijkheden.

Etiketten op rol

etiketten op rol

Etiketten op rol nodig? Zowel grote oplagen in flexo gedrukt als kleine (test)oplagen of snelle leveringen digitaal gedrukt. We leveren etiketten op rol in alle denkbare vormen, op papier, kunststof, met en zonder vernis en metalic foliedruk.

Direct te verwerken op de verpakkingsmachine om tijdens de productie automatisch de labels aan te brengen.

Boeken en magazines

etiketten op rol

Natuurlijk leveren we ook boeken en magazines. Drukwerk dat het meest gewaardeerd wordt, heerlijk bladeren of geïnteresseerd lezen. Mooie verhalen en prachtige foto's gedrukt op het mooiste papier en met hoge kwaliteit gebonden in een harde kaft of juist met een praktische wire-o binding om de bladen helemaal om te kunnen slaan.

Een boek uitgeven is al lang niet meer alleen voor uitgevers, ook particulieren laten steeds vaker een boek bij ons drukken met (levens)verhalen. Hiermee wordt vaak een prachtig naslagwerk voor familie en vrienden achtergelaten.

Notitieblokken & pennen

notitieblokken en pennen

Notitieblokken en pennen om weg te geven of professioneel voor de dag komen met eigen schrijfblokken om aantekeningen te maken.

Uw relaties zijn er gek op, notitieblokken en een pen. U komt ze overal tegen en daarmee zijn ze het ideale promotiemiddel voor uw organisatie.

Notitie- en schrijfblokken leverbaar in allerlei formaten en pennen in heel veel uitvoeringen, zodat er altijd een leverbaar is binnen het budget en uitvoering.

© Copyright - Scheffer Media. Alle rechten voorbehouden.