knop bellen knop email

knop bellenknop whatsappknop emailknop route

(Digitaal) drukwerk

Scheffer Media heeft een oorsprong als drukkerij voor handels- en reclamedrukwerk. Met onze ruime ervaring kunnen we ons met recht een specialist noemen. Vanzelfsprekend zijn we wel meegegaan met onze tijd en leveren we drukwerk dat wordt geproduceerd met de laatste technieken.

We onderscheiden ons drukwerk in twee stromen.

Digitaal drukken zetten we vaak in voor gepersonaliseerd drukwerk en drukwerk in kleine oplages. Toepassingen zijn jaarverslagen, rapporten, mailingen, flyers en folders, brieven, maar ook brochures. De kwaliteit van digitaal drukken is gelijkwaardig aan offsetdrukwerk.

Conventionele druktechnieken gebruiken we bij grotere oplages drukwerk en orders waar een langere productietijd mogelijk is. Toepassingen zijn onder andere huisstijlen, mailingen, personeels- & relatiemagazines.

Voorbeelden van wat we allemaal maken vindt u in onze portfolio.

Digitale drukpers met inline kwaliteitsscanners

Onze digitale persen hebben inline scanners die tijdens het drukproces ieder drukvel aan beide zijden scannen en met deze informatie de pers bijsturen om zo de drukkwaliteit stabiel te houden. Zowel kleur als beeldregistratie worden gecontroleerd en gecorrigeerd tijdens de gehele oplage.