knop bellen knop email

knop bellenknop whatsappknop emailknop route

Een nieuw ontwerp voor jouw website

Scheffer Media heeft vormgevers in huis die garant staan voor een creatief en praktisch ontwerp van jouw (nieuwe) website of webshop. Vaak gaat het om een volledig nieuw ontwerp, maar ook het opfrissen van een bestaand ontwerp is mogelijk.

Belangrijk zijn functionaliteit en rendement

Een website is meer dan jouw online visitekaartje. Uiteindelijk wil je dat jouw website klanten oplevert. Daarom is het webdesign alleen niet genoeg, we besteden ook veel aandacht aan vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Rekening houden met mobiel en tablet

Intussen is de meerderheid van het websitebezoek mobiel. De gemiddelde website wordt tegenwoordig in meer dan vijftig procent van de gevallen via een smartphone benaderd. Juist deze doelgroep moet optimaal bedient worden. Door het vluchtig gedrag van de mobiele bezoeker is deze sneller geneigd de website te verlaten als deze op een dergelijk apparaat niet (goed) functioneert. Onze websites worden standaard gemaakt met een responsive design, hierbij past de website zich automatisch aan het formaat van het beeldscherm aan en worden apparaat specifieke functies wel of juist niet getoond. Deze gebruiksvriendelijkheid verhoogt de conversie van je website.

Webdesign op basis van jouw wensen en doelen

De klant blijft bij ons altijd nadrukkelijk in het ontwikkelingsproces van de website betrokken. Wij combineren uw wensen en voorkeuren met onze expertise. Op basis daarvan doen we een uniek ontwerpvoorstel met bijbehorende begroting. Bent je tvreden over het ontwerp? Dan gaan we het ontwerp implementeren in een technisch ontwerp, zodat het een echt werkende website wordt. Het content management systeem dat we meestal gebruiken is Open Source (Wordpress, Joomla en Magento) en kent geen licentieverplichtingen. En natuurlijk kun je ook na de oplevering gewoon blijven bellen voor hulp bij het verbeteren van je website.

Voorbeelden van websites staan in onze portfolio.